Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Σε τέσσερις αγώνες ταχύτητας

Σε τέσσερις αγώνες ταχύτητας θα πάρουν μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο οι οδηγοί της Abarth


Σε τέσσερις αγώνες ταχύτητας που θα διεξαχθούν σε τέσσερις ξεχωριστές χώρες θα πάρουν μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο οι οδηγοί της Abarth. Στην Ιταλία αυτό θα διεξαχθεί το Rally di Sanremo, το δεύτερο σε εθνική σειρά, με δύο πληρώματα. Η ομάδα Bernini Rally θα συμμετάσχει στο πλαίσιο του Abarth 124 rally Selenia International Challenge με τον νέο οδηγό από την Τοσκάνη Cristopher Lucchesi και τον Massimiliano Bosi στο ένα πλήρωμα και στο άλλο θα μετάσχει ο Alberto Mussa μαζί με τον Titty Lucchesi.
Το Rally di Sanremo ξεκινάει σήμερα από την παραλιακή πόλη στις 3:30 μ.μ. και αποτελείται από δύο στάδια, τελειώνοντας στις 7 μ.μ. το Σάβατο14 αφού έχει καλύψει μία διαδρομή 491 χιλιόμετρα με 152 χιλιόμετρα αυτών των χρονομετρημένων διαδρομών, διαμοιρασμένα σε 10 ειδικές διαδρομές. Στο Rally Sierra Morena στην Ισπανία, το Abarth 124 rally υπερασπίζεται τον ισπανικό τίτλο R-GT Tarmac Rally Champion. Συγκεκριμένα η ομάδα Abarth Rally αντιμετωπίζει την σεζόν του 2018 με στόχο να πάρει πίσω τον τίτλο του Ισπανικού πρωταθλήματος στην κατηγορία R-GT.
Το Rally Sierra Morena ξεκινάει σήμερα από την Cordoba στις 4.15 μ.μ. και ολοκληρώνεται στις 6.40 μ.μ. το Σάββατο 15: η διαδρομή έχει μήκος 428 χιλιόμετρα με 12 χρονομετρημένες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 164 χιλιόμετρα. Στην Ελβετία, αυτό το Σαββατοκύριακο κάνει το ντεμπούτο της η ομάδα Zeughaus Garage, η οποία έχει ένα Abarth 124 rally που οδηγείται από τους Beat και Janine Wissen (CH) στο Criterium Jurassien και ο οποίος αποτελεί τον εναρκτήριο αγώνα της ελβετικής σεζόν.
Το Criterium Jurassien ξεκινάει σήμερα από το Saignel?gier στις 6 μ.μ. και τελειώνει στις 7 μ.μ. του Σαββάτου 14 μετά από 481 χιλιόμετρα με 11 χρονομετρημένες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 174 χιλιομέτρων. Η Abarth επιστρέφει στην πίστα στην Γερμανία στον αγώνα του Oschersleben, που βλέπει το ξεκίνημα του ADAC F4 Championship που ενισχύεται από την Abarth. Τα μονοθέσια αγωνιστικά που ενισχύονται από τους κινητήρες 160 HP T-jet της Abarth θα προσπαθήσουν να ξεχωρίσουν μέσα από το φάσμα των πολύ νεαρών οδηγών kart. Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου αποτελείται από τρεις αγώνες: 11.05 π.μ. και 4.30 μ.μ. το Σάββατο 14 Απριλίου και 3.45 πμ. την Κυριακή.