Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Η Nissan παρουσίασε το Altima στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκίνητου της Ν.Υόρκης

Η Nissan παρουσίασε το Altima στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκίνητου της Ν.Υόρκης

Η Nissan αποκάλυψε το Altima το οποίο διαθέτει εκφραστικό στυλ, αναβαθμισμένο εσωτερικό, δύο νέους κινητήρες, το πρώτο Intelligent All-Wheel Drive σύστημα, καθώς και προηγμένες λειτουργίες της ευφυούς κινητικότητας (Intelligent Mobility), συμπεριλαμβανομένου του ProPILOT Assist.
Έκανε παγκόσμιο ντεμπούτο στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, δίπλα στο αγωνιστικό της μάρκας για την Formula E, που εμφανίστηκε επίσης για πρώτη φορά στη Βόρεια Αμερική. Το νέο Altima ενσωματώνει το όραμα του Intelligent Mobility της Nissan και  επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο τα οχήματα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Βασικό στοιχείο σε αυτή την κατεύθυνση, αποτελεί το ProPILOT Assist, μια τεχνολογία υποστήριξης της  οδήγησης  σε μια λωρίδα κυκλοφορίας, που διευκολύνει το έργο του οδηγού,  ελέγχοντας υπό ορισμένες συνθήκες,  την επιτάχυνση, το τιμόνι και την πέδηση.
Επίσης, νέο για το Altima είναι και το Rear Automatic Braking (αυτόματη οπίσθια πέδηση), η οποία βοηθά τον οδηγό να ανιχνεύσει ακίνητα αντικείμενα κατά την κίνηση με όπισθεν και, αν χρειαστεί, να εφαρμόσει τα φρένα για να αποφευχθεί μια σύγκρουση.