Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Το νέο Volvo XC40 εκτίθεται από σήμερα στο Μαρούσι

Το νέο Volvo XC40 εκτίθεται από σήμερα στο Μαρούσι


Το νέο Volvo XC40 εκτίθεται από σήμερα στο stand της Volvo στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι. Με τo XC40, οι σχεδιαστές της Volvo επιχείρησαν μια ριζική τομή στις συνηθισμένες νόρμες και το αποτέλεσμα είναι ένα compact SUV με δυναμική και νεανική σχεδίαση, αλλά και πρωτόγνωρη λειτουργικότητα. Ξεχωριστά χρώματα και μεγάλη γκάμα συνδυασμών (για παράδειγμα, η δυνατότητα επιλογής διαφορετικού χρώματος για την οροφή) δίνουν στους αγοραστές του μοντέλου την ευκαιρία να εκφράσουν το προσωπικό τους ύφος. Στο εσωτερικό και στο χώρο αποσκευών προσφέρονται πολλές έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, ενώ το Sensus, το σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας με τη μεγάλη κατακόρυφη οθόνη αφής, δίνει πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργιών με διαισθητικό τρόπο.
Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για το XC40 ξεκινούν από 30.713 ευρώ για τις εκδόσεις με τον κινητήρα βενζίνης Τ3 των 1.500 κ.εκ., 156 ίππων. Ακολουθούν οι εκδόσεις με τον δίλιτρο κινητήρα diesel D3 των 150 ίππων, με τιμές από 35.194 ευρώ. Στις διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνεται η τετρακίνηση (AWD) και το αυτόματο κιβώτιο Geartronic, 8 σχέσεων.
Στην κορυφή της γκάμας του XC40 τοποθετούνται οι εκδόσεις με τους κινητήρες diesel D4 και βενζίνης Τ5, απόδοσης 190 και 247 ίππων αντίστοιχα. Είναι διαθέσιμες αποκλειστικά με τετρακίνηση (AWD), αυτόματο κιβώτιο Geartronic 8 σχέσεων, στις εκδόσεις εξοπλισμού Momentum και R-Design, με τιμές από ?49.352, για τις εκδόσεις με τον κινητήρα D4 και από ?50.177 για τις βενζινοκίνητες T5.